HÖGA POÄNG PÅ RALLYLYDNADS tävl

| 4 oktober, 2011 | 0 Kommentarer

På rallylydnadstävlingar i helgen hos Lunds BK visade flera av Hundskolans tävlingsekipage upp sin kapacitet genom att prestera riktigt bra rundor. Anette med Disa ”rodde hem” 86 p i nybörjarklass och Carolin med Vips fixade en 2:dra placering i fortsättningsklassen med sina imponerande 98 poäng! Även Nina och Holly ”blixtrade till” i sin debutrunda i nybörjarklass och fick ihop hela 97 poäng.Nina tävlade också med sin lilla chihuahua i fortsättningsklassen och fick där totalt 90 poäng!
Sist men inte minst så stod Maja med Neimi för bedriften att gå runt nybörjarklassens bana utan ett enda poängs avdrag. Det är imponerande! 100 poäng innebär ju också att de med automatik är uppflyttad till fortsättningsklassen. Superbra prestationer.
STORT GRATTIS TILL ER ALLA FYRA.

Kategori: Tävlingsresultat