DUKTIGA TÄVLINGSFÖRARE

| 7 juni, 2019 | 0 Kommentarer

Lydnadstävlingen i Landskrona igår. 3 ekipage från Hundskolan kom till start. I startklass blixtrade Kristina och Molly till med nytt uppflyttningsresultat och därmed bärgade de sitt lydnadsdiplom. Poängen räckte till en fin 2a plac i klassen ynka 0,5 p från segraren. Ynka 0,5 p saknade Corinna och Figge i sin start i klass 1 och därmed stupade de på målsnöret avseende uppflyttningspoängen. Det blev dock en hedrande 2a plac i klassen. På 3e plats i klass 1 hamnade Jessica med Scott som även de gjorde ett fint resultat. En nolla satte stopp för deras uppflyttning den här kvällen. Dock tilldelades de ”domarens pris” vilket såklart uppmuntrar såväl Jessica som mig som tränare. STORT GRATTIS alla tre till fina tävlingsprestationer.

Kategori: Tävlingsresultat