RSS FeedNyheter

NYTT FINT TÄVLINGSRESULTAT

| 17 september, 2020 | 0 Kommentarer

Då var det dags för mig att gratulera ännu ett uppflyttningsresultat från tävlingsgruppen och den här gången är det Kenneth och Ocra som varit ute och visat framfötterna.

Fina 174 poäng i startklassen blev resultatet i Hörby.

GRATTIS till klasseger!!!

| 31 augusti, 2020 | 0 Kommentarer

GRATTIS Jessica med Scott som på lydnadstävlingar i helgen fixade såväl topplacering som uppflyttningsresultat till klass 3. Nu fullt fokus mot 3an.

Kategori: Tävlingsresultat

INFÖR KURSSTARTEN (covid-19 info)

| 10 augusti, 2020 | 0 Kommentarer

Vill påminna alla om att vi försöker följa Folkhälsomyndigheten rekommendationer för att motverka spridning av covid-19. Det innebär att man alltid stannar hemma när man har symtom, att man är noggrann med handhygien och att man håller avstånd till varandra.

Vill därför be samtliga kursare om att enbart en person per hund deltar vid våra teorisittningar inomhus.

LEDIGA PLATSER AGILITY

| 29 juli, 2020 | 0 Kommentarer

KURSINFORMATION!
Vill du träna AGILTY i höst så har vi just nu enstaka lediga platser.

Träningarna leds av utbildad agilityinstruktör med egna tävlingsmeriter inom sporten.

Nybörjargruppen riktas mot hundar som ännu inte har börjat träna agility eller mot dem som vill förbättra grunderna. Här jobbar vi bl a med linjer, belöningsutveckling, hinder, tunnlar och slalom.

Fortsättningsgruppen är för hundar som redan har gått någon nybörjarkurs. Här jobbar vi med att springa banor med olika fokus såsom fart, byten, slalom och balanshinder.

Kursstart vecka 35. Kursdag må. 12 timmar. Kursavgift 2 200 ink moms.
Anmälan/frågor till info@lisashundskola.nu
Välkommen att höra av dig.

SEMESTER

| 28 juli, 2020 | 0 Kommentarer

Jag är bortrest mellan 29/7 tom 6/8. Kan inte svara på varken mail eller messenger då. Återkopplar så fort jag kommit hem igen.

Kategori: Information

ANMÄLA TILL KURS I HÖST!

| 20 juli, 2020 | 0 Kommentarer

Snart är det dags för uppstart av höstens kurser (v 35). Nu öppnas anmälan till fortsättningskurserna även för dig som inte gick kurs hos mig i våras. Finns enstaka lediga platser i vissa av grupperna.

MÅ agility nybörjare o fortsättningsekipage Nyb 1 ledig plats
TI valpkurs (fulltecknad med reserver)
TI grundkurs för unghundar och vuxna nybörjarhundar (fulltecknad med reserver)
TI tävlingslydnad inriktning klass 1 o klass 2 (1 ledig plats)
ON Lydnad I allmänlydnad fulltecknad (finns möjlighet boka för ev återbudsplats)
ON Lydnad II lydnad med rallylydnad fulltecknad (finns möjlighet boka för ev återbudsplats)
ON tävlingslydnad inriktning startklass o klass 1.

Kategori: Kursinfo

HT STARTAR UPP VECKA 35

| 20 juli, 2020 | 0 Kommentarer

Snart är det dags för uppstart av höstens kurser. Nu öppnas anmälan till fortsättningskurserna även för dig som inte gick kurs hos mig i våras. Finns enstaka lediga platser i vissa av grupperna.

Planerat kursutbud är:

TÄVLINGSLYDNAD inriktning klass 1 och klass 2                                                                          LYDNAD I allmänlydnad                                                                                                                           LYDNAD II inriktning rallylydnad                                                                                                                  Inga lediga platser finns i nuläget i höstens valp- och unghundskurser för nybörjare.

Kategori: Kursinfo

FINA TÄVLINGSRESULTAT

| 8 juli, 2020 | 0 Kommentarer

I dessa Coronatider är det extra roligt att få rapportera in ett (två) tävlingsresultat.

Stort GRATTIS till Eva med Stella som inom loppet av en vecka fixade uppflyttningsresultat i både tävlings- och rallylydnad.

HÖSTENS KURSER

| 28 maj, 2020 | 0 Kommentarer

Efter en något rumphuggen vårtermin där jag beslutade mig för att inte starta upp de sista vår- och försommarkurserna – för att inte bidra till eventuell ökad smittspridning – öppnar jag nu för anmälan till höstterminen fr o m 1 juni.

T o m 15  juli har du som gått kurs hos mig under våren förtur till höstens fortsättningskurser. Därefter öppnar jag för anmälan utifrån. (Går bra att intresseanmäla för kursplats tidigare). Obs begränsat antal platser.

F n är valpkurserna och grundkurserna för hela ht fulltecknade. Finns möjlighet att skriva upp sig på ev återbudsplats till valp/unghundskursen med start v 40.

Ht beräknas startas upp vecka 35.
Planerat kursutbud är:
MÅ agility nybörjare o fortsättningsekipage
TI valpkurs
TI grundkurs för unghundar och vuxna nybörjarhundar
TI tävlingslydnad inriktning klass 1 o klass 2
ON Lydnad I allmänlydnad
ON Lydnad II lydnad med fokus på rallylydnad
ON tävlingslydnad inriktning startklass o klass 1.

Kursavgifterna varierar m h t kurslängd o inriktning. Timpris mellan 150-200 kr exkl moms.
Anmälan/frågor enklast till info@lisashundskola.nu

INGA NYA KURSER STARTAS upp i vår

| 26 mars, 2020 | 0 Kommentarer

Med anledning av Coronavirusets ökande framfart i Sverige har jag beslutat mig för att inte starta upp fler nya kurser
under vårterminen. Detta för att inte bidra till någon smittspridning. Anmälan och information gällande ht öppnar fr o m 1 juni.
Höstterminen beräknas starta upp runt vecka 35.

Kategori: Information