RSS FeedNyheter

VT PLANERADE KURSUTBUD från v 9

| 24 oktober, 2020 | 0 Kommentarer

Vt beräknas starta upp vecka 9 om inte Kung Bore gör sig för mycket påmind. Agilitykurserna ett par veckor senare m h t årstiden.
Planerat kursutbud är:

MÅ agility nybörjare o fortsättningskurser
TI valpkurs
TI grundkurs för unghundar och vuxna nybörjarhundar
TI tävlingslydnad inriktning klass 1 o klass 2
ON Lydnad I allmänlydnad
ON Lydnad II lydnad med inriktning rallylydnad
ON tävlingslydnad inriktning startklass o klass 1

Agility öppnar för anmälan 16 november. Kurserna omfattar 12 lektionstimmar och kostar 2 300 inkl moms.

Valp- och grundkurserna öppnar för anmälan 16 november. Kurserna omfattar 13 lektionstimmar och kostar 2 800 inkl moms.

Lydnad I o II. I första hand tilldelas platserna dem som gick kurs hos mig i höstas. Dessa kursare har förtur fram
t o m 10 januari. Därefter öppnar kurserna för anmälan av nya ekipage utifrån. (Går att ställa sig på kö tidigare). Kurserna omfattar 8 lektionstimmar och kostar 2 300 inkl moms.

Tävlingslydnadskurserna. I första hand tilldelas platserna dem som gick kurs hos mig i höstas. Dessa kursare har förtur fram t o m 10 januari. Därefter öppnar kurserna för anmälan av nya ekipage utifrån. (Går att ställa sig på kö tidigare). Kurslängd och pris beroende av antalet anmälda.

Har du frågor/vill anmäla dig så skicka ett mail till mig på info@lisashundskola.nu
Vid ANMÄLAN vill jag veta namn, ras och födelsedatum på din hund samt även få ett telefonnummer där jag vid behov kan nå dig.

Välkommen att höra av dig!

IRÉNE o LISA PÅ PALLPLATS

| 15 oktober, 2020 | 0 Kommentarer

Stort GRATTIS till Iréne med Lisa som i söndags fixade såväl pallplats som uppflyttning till Lgr klass spår hos Burlövs BK.

NYTT FINT TÄVLINGSRESULTAT

| 17 september, 2020 | 0 Kommentarer

Då var det dags för mig att gratulera ännu ett uppflyttningsresultat från tävlingsgruppen och den här gången är det Kenneth och Ocra som varit ute och visat framfötterna.

Fina 174 poäng i startklassen blev resultatet i Hörby.

GRATTIS till klasseger!!!

| 31 augusti, 2020 | 0 Kommentarer

GRATTIS Jessica med Scott som på lydnadstävlingar i helgen fixade såväl topplacering som uppflyttningsresultat till klass 3. Nu fullt fokus mot 3an.

Kategori: Tävlingsresultat

INFÖR KURSSTARTEN (covid-19 info)

| 10 augusti, 2020 | 0 Kommentarer

Vill påminna alla om att vi försöker följa Folkhälsomyndigheten rekommendationer för att motverka spridning av covid-19. Det innebär att man alltid stannar hemma när man har symtom, att man är noggrann med handhygien och att man håller avstånd till varandra.

Vill därför be samtliga kursare om att enbart en person per hund deltar vid våra teorisittningar inomhus.

LEDIGA PLATSER AGILITY

| 29 juli, 2020 | 0 Kommentarer

KURSINFORMATION!
Vill du träna AGILTY i höst så har vi just nu enstaka lediga platser.

Träningarna leds av utbildad agilityinstruktör med egna tävlingsmeriter inom sporten.

Nybörjargruppen riktas mot hundar som ännu inte har börjat träna agility eller mot dem som vill förbättra grunderna. Här jobbar vi bl a med linjer, belöningsutveckling, hinder, tunnlar och slalom.

Fortsättningsgruppen är för hundar som redan har gått någon nybörjarkurs. Här jobbar vi med att springa banor med olika fokus såsom fart, byten, slalom och balanshinder.

Kursstart vecka 35. Kursdag må. 12 timmar. Kursavgift 2 200 ink moms.
Anmälan/frågor till info@lisashundskola.nu
Välkommen att höra av dig.

SEMESTER

| 28 juli, 2020 | 0 Kommentarer

Jag är bortrest mellan 29/7 tom 6/8. Kan inte svara på varken mail eller messenger då. Återkopplar så fort jag kommit hem igen.

Kategori: Information

ANMÄLA TILL KURS I HÖST!

| 20 juli, 2020 | 0 Kommentarer

Snart är det dags för uppstart av höstens kurser (v 35). Nu öppnas anmälan till fortsättningskurserna även för dig som inte gick kurs hos mig i våras. Finns enstaka lediga platser i vissa av grupperna.

MÅ agility nybörjare o fortsättningsekipage Nyb 1 ledig plats
TI valpkurs (fulltecknad med reserver)
TI grundkurs för unghundar och vuxna nybörjarhundar (fulltecknad med reserver)
TI tävlingslydnad inriktning klass 1 o klass 2 (1 ledig plats)
ON Lydnad I allmänlydnad fulltecknad (finns möjlighet boka för ev återbudsplats)
ON Lydnad II lydnad med rallylydnad fulltecknad (finns möjlighet boka för ev återbudsplats)
ON tävlingslydnad inriktning startklass o klass 1.

Välkommen med din anmälan!

Kategori: Kursinfo

HT STARTAR UPP VECKA 35

| 20 juli, 2020 | 0 Kommentarer

Snart är det dags för uppstart av höstens kurser. Nu öppnas anmälan till fortsättningskurserna även för dig som inte gick kurs hos mig i våras. Finns enstaka lediga platser i vissa av grupperna.

Planerat kursutbud är:

TÄVLINGSLYDNAD inriktning klass 1 och klass 2                                                                          LYDNAD I allmänlydnad                                                                                                                           LYDNAD II inriktning rallylydnad                                                                                                                  Inga lediga platser finns i nuläget i höstens valp- och unghundskurser för nybörjare.

Välkommen med din anmälan!

Kategori: Kursinfo

FINA TÄVLINGSRESULTAT

| 8 juli, 2020 | 0 Kommentarer

I dessa Coronatider är det extra roligt att få rapportera in ett (två) tävlingsresultat.

Stort GRATTIS till Eva med Stella som inom loppet av en vecka fixade uppflyttningsresultat i både tävlings- och rallylydnad.