RSS FeedNyheter

Uppdatering 16 augusti.
TÄVLINGSGRUPP nyb on (inriktning startklass o klass 1) 1 LEDIG PLATS
TÄVLINGSGRUPP forts ti (inriktning klass 1 o 2) 1 LEDIG PLATS
För mer info/anmälan v v skicka mig ett mail.
Alla övriga kurser är fulltecknade för hela ht.

Just nu (29 juli)
VALPKURS ti v 35 FULLTECKNAD
GRUNDKURS ti v 35 FULLTECKNAD
VALP/UNGHUNDSKURS ti v 40 FULLTECKNAD finns möjlighet att skriva upp sig på ev återbudsplats
AGILITY må nybörjare v 35 = 1 ledig plats
AGILITY må fortsättningsgrupp v 35 = 1 ledig plats
LYDNAD I on (allmänlydnad) v 35 = 2 lediga platser
LYDNAD II on (lydnad + rally) v 35 FULLTECKNAD finns möjlighet att skriva upp sig på ev återbudsplats
TÄVLINGSLYDNAD ti inr klass 1 o 2 = 1 ledig plats
TÄVLINGSLYDNAD on inr startklass o klass 1 = 1 ledig plats

Har du frågor/vill anmäla dig så skicka ett mail till mig.
(Jag är bortrest vecka 32 så min svarstid på mailen kommer att vara lite längre än normalt).
Först till kvarn gäller avseende de lediga kursplatserna.

Kategori: Kursinfo

SEMESTER v 32

| 3 augusti, 2019 | 0 Kommentarer

Vecka 32 har jag semester och kommer då inte att ha möjlighet att besvara några mail eller SMS.

Kategori: Information

HÖSTENS KURSER

| 22 juli, 2019 | 0 Kommentarer

Höstterminen på Hundskolan startar upp sista veckan i augusti. Planerat kursutbud är Valpkurs, Grundkurs, Lydnad I och Lydnad II (med rally), Agility nyb och forts samt Tävlingsgrupper på olika nivåer.

Intresseanmälan/frågor för ht kan göras via mail till info@lisashundskola.nu Kursare från vt har ”förtur” till höstens fortsättningskurser t o m 31/7. Därefter öppnas fortsättningskurserna även för ”förare/hundar utifrån”. Går bra att intresse anmäla till fortsättningskurser redan nu.
Välkommen att höra av dig!
(Vissa kurser är i dagsläget fulltecknade men det finns alltid möjlighet att skriva upp sig på ev återbudsplatser).

Kategori: Kursinfo

KLASSVINST o UPPFLYTTNING

| 20 juli, 2019 | 0 Kommentarer

Ett superfint tävlingsresultat levererade Corinna med Figge på lydnadstävling i klass 1 igår. Med poängen 297 och med bl a sex betyg 10 med hem i protokollet var både klassvinst och uppflyttning ett faktum. STORT GRATTIS!
Nu kör vi vidare mot klass 2.

DUKTIGA TÄVLINGSFÖRARE

| 7 juni, 2019 | 0 Kommentarer

Lydnadstävlingen i Landskrona igår. 3 ekipage från Hundskolan kom till start. I startklass blixtrade Kristina och Molly till med nytt uppflyttningsresultat och därmed bärgade de sitt lydnadsdiplom. Poängen räckte till en fin 2a plac i klassen ynka 0,5 p från segraren. Ynka 0,5 p saknade Corinna och Figge i sin start i klass 1 och därmed stupade de på målsnöret avseende uppflyttningspoängen. Det blev dock en hedrande 2a plac i klassen. På 3e plats i klass 1 hamnade Jessica med Scott som även de gjorde ett fint resultat. En nolla satte stopp för deras uppflyttning den här kvällen. Dock tilldelades de ”domarens pris” vilket såklart uppmuntrar såväl Jessica som mig som tränare. STORT GRATTIS alla tre till fina tävlingsprestationer.

FLER MÅLBILDER SOM UPPNÅTTS

| 4 maj, 2019 | 0 Kommentarer

Ytterligare två av tisdagstävlingsgruppen duktiga förare kom till start på lydnadstävling idag. KUL för oss alla tre att konstatera att vt slutmål uppnåddes. För Voffsans del gällde det att debutera i klass 2 och för Figge var det en fin runda i klass 1 som var målbilden. STORT GRATTS till båda förarna. Figge lyckades även med att placera sig på en fin 2:a plats i sin klass. En extra eloge till Marie som genomförde tävlingen nästan helt ”utan röst” och som egentligen hade behövt varit hemma och sjuk kurera sig.

INGA LEDIGA PRIVATTIDER

| 2 maj, 2019 | 0 Kommentarer

Just nu har jag inte möjlighet att ta emot nya privatelever. Jag har helt fullbokat fram till sommaren och mitt semesteruppehåll. Intresse för kursplats till ht går bra att anmäla fr o m 1/5. Se mer infor under fliken ”På gång”.

Kategori: Information

MOT LYDNADSDIPLOMET……

| 27 april, 2019 | 0 Kommentarer

Tydligt uppsatta mål för ti tävlingsgruppen den här terminen. Kristina med Molly först ut med att uppnå sitt. Uppflyttningsresultat två helger på raken och idag även en fin silverplats i klassen. Stort GRATTIS!!!!!

FIN DEBUT i Hgr kl SPÅR

| 15 april, 2019 | 0 Kommentarer

Stort GRATTIS till Bitte med Spexa som i helgen debuterade i Hgr kl spår med ett godkänt resultat och en 3:e plac i gruppen.

UPPFLYTTADE TILL ELIT!

| 25 mars, 2019 | 0 Kommentarer

Stort stort GRATTIS till Jessica och Scott som igår tävlade ihop uppflyttningspoäng till Elitklass sök på tävlingar i Halmstad. Resultatet innebar även en fin 2:a placering i klassen.