RSS FeedNyheter

VT KURSVERKSAMHET fr o m v 9

| 16 januari, 2019 | 0 Kommentarer

Kursverksamheten för vt kommer att startas upp fr o m vecka 9. Kursutbudet kommer att vara enligt nedanstående.

MÅ = Agilitygrupper nyb + forts
TI = Valpkurs – Grundkurs – Tävlingslydnad inriktning klass 2.
ON = Lydnad I – Lydnad II – Tävlingslydnad inriktning startklass/klass 1.

Just nu är de flesta kurser fulltecknade men det går alltid bra att skriva upp sig på ev återbudsplats.
Agility fortsättningskurs har i dagsläget ett par lediga platser
.

Vecka 14 kommer det att startas upp ytterligare en kurs för valpar/unghundar. I dagsläget finns ett par lediga platser i den kursen.

Är du intresserad av mer info/anmäla dig till någon av ovanstående kurser så v v skicka mig ett mail till info@lisashundskola.nu
Privatlektionsverksamheten rullar på ”året runt” och bokningarna där sker löpande efter ök.

HUNDSKOLAN 15 år!

| 6 januari, 2019 | 0 Kommentarer

Våren 2005 startade jag upp min Hundkursverksamhet i egen regi. Nu skriver vi 2019 och jag ser fram emot det 15-e verksamhetsåret. Kursverksamheten för året startar upp vecka 9. Löpande information kommer att läggas ut på hemsidan och fb.

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR

| 13 december, 2018 | 0 Kommentarer

Vill önska alla hundvänner en riktig GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT ÅR.

SLUT PÅ TERMINEN

| 3 november, 2018 | 0 Kommentarer

Sista kurstillfället för ht och för valpgänget som idag fick prova på att spåra. Vädergudarna visade sig från sin bästa sida och bjöd på strålande höstväder. Nu tar kursverksamheten vinterlov och drar igång igen från och med vecka 9. Planerat kursutbud till våren finns utlagt under fliken ”På gång”. Vill du vara med och träna i någon grupp så anmäl gärna i god tid då många kurser blir fulltecknade ganska snabbt.

HEJA SCOTT och JESSICA!

| 24 september, 2018 | 0 Kommentarer

GRATTIS Jessica till ytterligare en uppflyttning på kort tid. Nu är ni kvalificerade att tävla i högre klass sök!!!!

Kategori: Tävlingsresultat

GRATTIS Jessica!!

| 1 september, 2018 | 0 Kommentarer

Stort GRATTIS till Jessica med Scott som på Akl söktävl idag fixade både uppflyttningsresultat samt en 1:a placering!!!!

Kategori: Uncategorized

LEDIGA PLATSER PÅ HÖSTENS KURSER!

| 2 augusti, 2018 | 0 Kommentarer

Vecka 34 är det dags för kursuppstarter för ht.

Just nu finns det
1 lediga platser AGILITY nybörjare
2 lediga platser AGILITY forts

Övriga kurser är fulltecknade.

Vill du ha information/vara med i någon av grupperna ovan v v maila mig

AGILITYTRÄNING

| 23 juli, 2018 | 0 Kommentarer

AGILITYTRÄNING i höst? Finns i dagsläget 1 ledig plats i nyb grupp och ett par lediga platser i fortsättningsgrupp. Träningen är förlagd till måndagar med start v 34. För mer info v v skicka ett mail till info@lisashundskola.nu

KURSUTBUD I HÖST

| 9 juli, 2018 | 0 Kommentarer

Nu är kursplaneringen fastställd. Kursstart vecka 34. På måndagarna kommer Agilityhundarna att träna. Det finns i dagsläget ledigare platser i både nyb- och forts grupp. Tisdagar står Valpkurs och Grundkurs på programmet (just nu fulltecknade men det finns möjlighet att skriva upp sig på ev reservplatser). Vidare kommer Tävlingsgrupp med inriktning klass 1 o klass 2 att träna. (Ev ngn ledig plats). På onsdagarna blir det två Lydnadsgrupper med inriktning allmänlydnad och där vi också kommer att jobba lite med störningsträning i grupp. Finns några lediga platser kvar. Vidare tränar Tävlingshundarna med inriktning startklass o klass 1. (Ev ngn ledig plats). Sista anmälan för att vara garanterad sin kursplats från i våras är 10 juli. Därefter öppnar jag kursen för ”övriga”.

YTTERLIGARE EN VALP/UNGHUNDSGRUPP KOMMER ATT STARTAS UPP VECKA 39. Kursdag kommer att vara tisdagar.

Angående LEDIGA PLATSER I RESP KURS SÅ UPPDATERAR JAG DETTA LÖPANDE UNDER FLIKEN ”På gång”.

ALLIE fixade RALLY UPPFLYTTNING

| 2 juli, 2018 | 0 Kommentarer

Madelein och Allie fixade igår på rallylydnadstävling sitt 3:e uppflyttningsresultat i nybörjarklassen  och har nu kvalificerat sig för start i fortsättningsklassen. GRATTIS!!!!