RSS FeedNyheter

KURSUPPSTART

| 15 januari, 2018 | 0 Kommentarer

KURSINFORMATION ang vt

Vårens kursuppstart kommer att ske under vecka 9 o 10.
Kursutbudet blir enligt:
MÅ agility nyb o forts grupper
TI valpkurs
TI grundkurs (unghundar o vuxna nyb hundar)
TI tävlingslydnad inriktning klass 2
ON lydnad 1 inriktning vardagslydnad
ON tävlingslydnad inriktning startklass
ON tävlingslydnad inriktning klass 1

Finns i dagsläget några lediga platser i vissa av  grupperna.

Ytterligare en valp/grundkurs kommer att startas upp vecka 16.

Mer information om mina kurser finns att läsa under fliken kursutbud/kontakt o info. Vill du anmäla, har du frågor/funderingar så kontakta mig gärna via min mail.

TÄNK OM HUNDEN KUNDE TALA

| 13 januari, 2018 | 0 Kommentarer

Intressant em med föreläsningar av Per Jensen, Åsa Nilsonne och min favoritföreläsare Kenth Svartberg.

Temat var ”Tänk om hunden kunde tala”.

Mkt forskningsresultat och träningserfarenheter presenterades.

Bl a detta tänkvärda citat från Per Jensen.

”Hundar får lägsta betyg i fysik men högsta betyg och guldstjärna i psykologi”.

Alltid lika kul att komma iväg på intressanta symposium och bli uppdaterad                                                      med det ”senaste” inom hundområdet.

Kategori: Inspiration

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR

| 22 december, 2017 | 0 Kommentarer

Kategori: Uncategorized

KURSAVSLUTNING

| 18 november, 2017 | 0 Kommentarer

Då var höstens sista lektion i hamn. Ett tappert gäng trotsade idag rusk och regn och dök upp för att prova på spårträning.
Nu gör jag uppehåll med all kursverksamhet över vintermånaderna.
Sötnosen Rossi på fotot ska gå kurs till vt som beräknas starta upp vecka 9.
Är du intresserad av att komma och träna med din hund hos mig på Hundskolan så finns det mer info om detta på under fliken ”På gång”.

NY UPPFLYTTNING!

| 12 november, 2017 | 0 Kommentarer

Roligt att kunna rapportera in om ytterligare ett uppflyttningsresultat nu i slutet av tävlingssäsongen.
Den här gången är det Jessica med Scott som debuterat i Startklass och fixade med sig uppflyttningspoängen direkt.
Även den här gången blev det en fin 3:e plats i klassen. Stort GRATTIS Jessica!!

FIN DEBUT av Sofia med Enzo

| 5 november, 2017 | 0 Kommentarer

Idag gjorde Sofia med Enzo lydnadsdebut i Svedala. Inga nybörjarnerver som spökade utan de genomförde ett fint startklassprogram som resulterade i uppflyttningspoäng och en 3:e placering i klassen. GRATTIS till ett fint resultat.

FINT FLYT PÅ TÄVLING

| 5 november, 2017 | 0 Kommentarer

Västgötaspetsen Voffsan med matte Marie var idag på plats i Svedala och tävlade ihop fina uppflyttningspoäng till klass 2.
Poängen räckte även till en bronsplats i klassen.

Stor GRATTIS kram!

FIN KLASSEGER

| 15 oktober, 2017 | 0 Kommentarer

Roligt att få rapportera in om ett fint tävlingsresultat i dag. Det är Bitte med Spexa som varit i hetluften och fixat uppflyttningspoäng till klass 3. Att de samtidigt placerade sig överst på prispallen gör ju inte saken sämre. Jätteroligt och stort GRATTIS!

FIN VINST I HELGEN!

| 21 augusti, 2017 | 0 Kommentarer

Stort GRATTIS till Bitte med Spexa som i sin debut i Akl kunde rodda hem både klassvinst och fina uppflyttningspoäng till lgr kl .

KURSSTART NÄRMAR SIG

| 16 augusti, 2017 | 0 Kommentarer

KURSINFORMATION!
Ht på Hundskolan startas upp under veckorna 35 o 36. Finns i dagsläget fortfarande några lediga platser i fortsättningsgrupp AGILITY. Träningsdag = måndagar med start vecka 36. Övriga kurser fulltecknade. Ytterligare en valp/unghundskurs kommer att startas upp vecka 41. Träningsdag = tisdagar. F n fulltecknad med det finns möjlighet att skriva upp sig på ev återbudsplas. För mer info/kursanmälan v v kontakta mig på info@lisashundskola.nu