RSS FeedNyheter

FLER MÅLBILDER SOM UPPNÅTTS

| 4 maj, 2019 | 0 Kommentarer

Ytterligare två av tisdagstävlingsgruppen duktiga förare kom till start på lydnadstävling idag. KUL för oss alla tre att konstatera att vt slutmål uppnåddes. För Voffsans del gällde det att debutera i klass 2 och för Figge var det en fin runda i klass 1 som var målbilden. STORT GRATTS till båda förarna. Figge lyckades även med att placera sig på en fin 2:a plats i sin klass. En extra eloge till Marie som genomförde tävlingen nästan helt ”utan röst” och som egentligen hade behövt varit hemma och sjuk kurera sig.

INGA LEDIGA PRIVATTIDER

| 2 maj, 2019 | 0 Kommentarer

Just nu har jag inte möjlighet att ta emot nya privatelever. Jag har helt fullbokat fram till sommaren och mitt semesteruppehåll. Intresse för kursplats till ht går bra att anmäla fr o m 1/5. Se mer infor under fliken ”På gång”.

MOT LYDNADSDIPLOMET……

| 27 april, 2019 | 0 Kommentarer

Tydligt uppsatta mål för ti tävlingsgruppen den här terminen. Kristina med Molly först ut med att uppnå sitt. Uppflyttningsresultat två helger på raken och idag även en fin silverplats i klassen. Stort GRATTIS!!!!!

FIN DEBUT i Hgr kl SPÅR

| 15 april, 2019 | 0 Kommentarer

Stort GRATTIS till Bitte med Spexa som i helgen debuterade i Hgr kl spår med ett godkänt resultat och en 3:e plac i gruppen.

UPPFLYTTADE TILL ELIT!

| 25 mars, 2019 | 0 Kommentarer

Stort stort GRATTIS till Jessica och Scott som igår tävlade ihop uppflyttningspoäng till Elitklass sök på tävlingar i Halmstad. Resultatet innebar även en fin 2:a placering i klassen.

Kategori: Tävlingsresultat

AGILITY forts grupp 2 lediga platser!

| 20 februari, 2019 | 0 Kommentarer

Två lediga platser kvar i AGILITYkurs för fortsättningsekipage. Start vecka 11. Kursdag kommer att vara måndagar. Träningen leds av utbildad agilityinstruktör med stor tävlingserfarenhet. (Övriga kurser är fulltecknade).
För mer info/anmälan v v skicka ett mail till info@lisashundskola.nu

LEDIGA PLATSER I VÅRENS KURSER

| 8 februari, 2019 | 0 Kommentarer

Just nu finns det två lediga platser i AGILITYGRUPP fortsättning som kommer att träna på må kvällarna med start vecka 11. Träningstid blir 19,30-21,00

Finns även en ledig plats i VALP/UNGHUNDSKURS med start vecka 14. Denna grupp kommer att träna ti mellan kl 17,30-18,45 samt någon lö fm då vi provar på aktivering och åker ut och lägger spår.

Vid intresse v v skicka mig ett mail för mer information.

SAMTLIGA KURSER ÄR NU FULLTECKNADE FÖR HELA vt. För vidare info läs under fliken På Gång!

VT KURSVERKSAMHET fr o m v 9

| 16 januari, 2019 | 0 Kommentarer

Kursverksamheten för vt kommer att startas upp fr o m vecka 9. Kursutbudet kommer att vara enligt nedanstående.

MÅ = Agilitygrupper nyb + forts
TI = Valpkurs – Grundkurs – Tävlingslydnad inriktning klass 2.
ON = Lydnad I – Lydnad II – Tävlingslydnad inriktning startklass/klass 1.

Just nu är de flesta kurser fulltecknade men det går alltid bra att skriva upp sig på ev återbudsplats.
Agility fortsättningskurs har i dagsläget ett par lediga platser
.

Vecka 14 kommer det att startas upp ytterligare en kurs för valpar/unghundar. I dagsläget är den också fulltecknad men ev återbudsplatser kan bokas.

Är du intresserad av mer info/anmäla dig till någon av ovanstående kurser så v v skicka mig ett mail till info@lisashundskola.nu
Privatlektionsverksamheten rullar på ”året runt” och bokningarna där sker löpande efter ök.

HUNDSKOLAN 15 år!

| 6 januari, 2019 | 0 Kommentarer

Våren 2005 startade jag upp min Hundkursverksamhet i egen regi. Nu skriver vi 2019 och jag ser fram emot det 15-e verksamhetsåret. Kursverksamheten för året startar upp vecka 9. Löpande information kommer att läggas ut på hemsidan och fb.

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR

| 13 december, 2018 | 0 Kommentarer

Vill önska alla hundvänner en riktig GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT ÅR.