RSS FeedNyheter

GRATTIS Jessica!!

| 1 september, 2018 | 0 Kommentarer

Stort GRATTIS till Jessica med Scott som på Akl söktävl idag fixade både uppflyttningsresultat samt en 1:a placering!!!!

Kategori: Uncategorized

LEDIGA PLATSER PÅ HÖSTENS KURSER!

| 2 augusti, 2018 | 2 Kommentarer

Vecka 34 är det dags för kursuppstarter för ht.

Just nu finns det
1 lediga platser AGILITY nybörjare
2 lediga platser AGILITY forts

Övriga kurser är fulltecknade.

Vill du ha information/vara med i någon av grupperna ovan v v maila mig

AGILITYTRÄNING

| 23 juli, 2018 | 0 Kommentarer

AGILITYTRÄNING i höst? Finns i dagsläget 1 ledig plats i nyb grupp och ett par lediga platser i fortsättningsgrupp. Träningen är förlagd till måndagar med start v 34. För mer info v v skicka ett mail till info@lisashundskola.nu

Kategori: Kursinfo

KURSUTBUD I HÖST

| 9 juli, 2018 | 0 Kommentarer

Nu är kursplaneringen fastställd. Kursstart vecka 34. På måndagarna kommer Agilityhundarna att träna. Det finns i dagsläget ledigare platser i både nyb- och forts grupp. Tisdagar står Valpkurs och Grundkurs på programmet (just nu fulltecknade men det finns möjlighet att skriva upp sig på ev reservplatser). Vidare kommer Tävlingsgrupp med inriktning klass 1 o klass 2 att träna. (Ev ngn ledig plats). På onsdagarna blir det två Lydnadsgrupper med inriktning allmänlydnad och där vi också kommer att jobba lite med störningsträning i grupp. Finns några lediga platser kvar. Vidare tränar Tävlingshundarna med inriktning startklass o klass 1. (Ev ngn ledig plats). Sista anmälan för att vara garanterad sin kursplats från i våras är 10 juli. Därefter öppnar jag kursen för ”övriga”.

YTTERLIGARE EN VALP/UNGHUNDSGRUPP KOMMER ATT STARTAS UPP VECKA 39. Kursdag kommer att vara tisdagar.

Angående LEDIGA PLATSER I RESP KURS SÅ UPPDATERAR JAG DETTA LÖPANDE UNDER FLIKEN ”På gång”.

Kategori: Kursinfo

ALLIE fixade RALLY UPPFLYTTNING

| 2 juli, 2018 | 0 Kommentarer

Madelein och Allie fixade igår på rallylydnadstävling sitt 3:e uppflyttningsresultat i nybörjarklassen  och har nu kvalificerat sig för start i fortsättningsklassen. GRATTIS!!!!

NY LYDNADSUPPFLYTTNING

| 16 juni, 2018 | 0 Kommentarer

På debut i startklassen för Figge och Corinna blev det uppflyttningspoäng direkt vid lydnadstävlingar i Svalöv i veckan.
GRATTIS GRATTIS! till en bra prestation.

KURSVERKSAMHETEN tar sommaruppehåll

| 29 maj, 2018 | 0 Kommentarer

Då har det varit avslutningspromenad för sista lydnadsgruppen för vt.
En fantastisk sommarkväll där hundarna fick göra lite lydnadsövningar längs vägen.
Duktiga förare och duktiga hundar. Alla var ganska varma och trötta när vi kom tillbaka till Hundskolan. Nu gör kursverksamheten sommaruppehåll och ht startar sedan upp vecka 34. Vill du vara med och träna i någon grupp då så hör av dig via mailen.

Kategori: Information

NY UPPFLYTTNING I SPÅR

| 14 maj, 2018 | 0 Kommentarer

Stor GRATTIS kram till Bitte och Spexa som i helgen blev uppflyttade till Hgr kl Spår.

UPPFLYTTNINGSPOÄNG!

| 30 april, 2018 | 0 Kommentarer

Vill skicka en stor GRATTIS kram till Ingrid och Ida som igår uppnådde sitt träningsmål för vt genom att klara uppflyttning till Lgr kl spår.

Förutom uppflyttningspoängen så fixade de även en fin bronsplats i klassen!!!!

LISAS NYA TELEFONNUMMER

| 25 april, 2018 | 0 Kommentarer

Fr o m 26 april har jag nytt telefonnummer = 0709-11 55 26.

Kategori: Information