RSS FeedNyheter

FIN VINST I HELGEN!

| 21 augusti, 2017 | 0 Kommentarer

Stort GRATTIS till Bitte med Spexa som i sin debut i Akl kunde rodda hem både klassvinst och fina uppflyttningspoäng till lgr kl .

KURSSTART NÄRMAR SIG

| 16 augusti, 2017 | 0 Kommentarer

KURSINFORMATION!
Ht på Hundskolan startas upp under veckorna 35 o 36. Finns i dagsläget fortfarande några lediga platser i fortsättningsgrupp AGILITY. Träningsdag = måndagar med start vecka 36. Övriga kurser fulltecknade. Ytterligare en valp/unghundskurs kommer att startas upp vecka 41. Träningsdag = tisdagar. F n fulltecknad med det finns möjlighet att skriva upp sig på ev återbudsplas. För mer info/kursanmälan v v kontakta mig på info@lisashundskola.nu

HÖSTENS KURSUTBUD

| 12 juli, 2017 | 2 Kommentarer

Här presenteras HÖSTENS KURSUTBUD. Samtliga kurser startas upp under veckorna 35 o 36.

Måndagar:
AGILITY nyb o forts grupper
Tisdagar:
VALPKURS
GRUNDKURS för unghundar o vuxna nybörjare
TÄVLINGSLYDNAD ínriktning klass 2
Onsdagar:
LYDNAD I ínriktning vardagslydnad
LYDNAD II inriktning vardagslydnad + startklasslydnad
TÄVLINGSLYDNAD inriktning klass 1

Vill du vara med och träna i någon grupp till hösten/har frågor angående någon av kurserna så maila eller ring mig. I dagsläget finns enstaka lediga platser kvar i de flesta av grupperna. (Jag svarar på alla mail inom några dagar). Mer information om kursinnehåll/priser etc hittar du under fliken Info.
VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

1:a PRIS I STARTKLASS

| 8 maj, 2017 | 0 Kommentarer

På debut i Startklass i helgen fixade Iréne med Lisa ett 1:a pris och tävlade hem 172 poäng.
Dessa räckte förutom till uppflyttning till Klass 1 även till en fin 2:a placering i klassen. Stort GRATTIS Iréne!!!

Kategori: Tävlingsresultat

ÅRETS FÖRSTA UPPFL RESULTAT!

| 9 april, 2017 | 0 Kommentarer
Roligt att kunna rapportera in årets första uppflyttningsresultat. Det är Kristina med Ragge som idag fixade uppflyttningspoäng till Hgr kl spår och dessutom hamnade på en fin 2:a placering i klassen. Jättekul och stort grattis!

NY VALP- och UNGHUNDSKURS

| 2 mars, 2017 | 0 Kommentarer
Vårterminens sista valp-/unghundskurs startar upp vecka 16. Kursdag kommer att vara tisdagar mellan kl 17,30-18,45 men vi startar upp med teori sö 23/4. Förutom ”sedvanligt kursinnehåll” kommer vi också att prova på lite aktiverings- och trickövningar samt åka ut och lägga spår till hundarna och då kommer vi att träffas på en söndag fm. Kursen består av 13 lektionstimmar och kostar 148 kr + moms/timme. Mer om kursinnehållet kan du läsa på hemsidan under rubriken kursutbud. Har du frågor så tveka inte att höra av dig. Vill du anmäla så skicka mig ett mail till info@lisashundskola.nu Då vill jag veta namn, ras och ålder på din hund samt få namn och telefonnummer till den som ska gå med hunden. Det är ok att fler familjemedlemmar deltar i kursen. Jag svarar alltid på alla mail så invänta svar eller återkom igen.
Välkommen med din anmälan.

AGILITYTRÄNING i vår

| 28 januari, 2017 | 2 Kommentarer
Finns i dagsläget ett par lediga kursplatser i mina agilitygrupper till vårterminen. Det kommer att startas upp en nybörjar- och en fortsättningsgrupp. Små grupper. Träningsdag kommer att vara måndagar. Start vecka 9. Kursen består av 10,5 timmar och kostar 1 890 inkl moms. Är du intresserad av att vara med v v kontakta mig via telefon eller mail

KURSINFORMATION vårterminen

| 23 januari, 2017 | 0 Kommentarer

Vårterminens kursutbud är nu fastställt.
Må AGILITY nyb o forts 1 ledig plats forts 2 lediga platser nyb grypp
Ti VALPKURS fulltecknad (se nedan)
Ti TÄVLINGSLYDN inr klass 2 fulltecknad (ev reservplats)
Ti TÄVLINGSLYDN inr klass 1 fulltecknad (ev reservplats)
On GRUNDKURS fulltecknad (se nedan)
On LYDNAD 1 fulltecknad
On TÄVLINGSLYDN inr startklass/klass 1 fulltecknad (ev reservplats)
Kursstart vecka 9. Vid intresse/frågor kontakta mig gärna via mail.

YTTERLIGARE EN VALP/UNGHUNDSKURS KOMMER ATT STARTAS UPP VECKA 16 (mitten av april). Kursdag tisdagar. Finns i dagsläget lediga platser i den gruppen.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

| 15 december, 2016 | 2 Kommentarer

Vgod-julill önska er alla en riktigt GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT 2017 med allt vad det innebär.

Kategori: Uncategorized

TRE NYA UPPFL RESULTAT

| 20 november, 2016 | 0 Kommentarer
TRE! nya uppflyttningsresultat har jag nöjet att rapportera om efter dagens lydnadstävling i Skurup. Kul att notera fina resultat så här i slutet av tävlingssäsongen. I Lkl 1 slog Ingrid med Ida till med årets bästa resultat 184 p och en fin andraplacering i klassen. Inte långt efter kom Marie och Voffsan med sina 178 p. STORT GRATTIS tjejer! Eva med Astrid fortsätter att skörda framgångar i Lkl 2 och satte idag årsbästa med 194 p och vinst i klassen. GRATTIS Eva! Att de även tilldelades funktionärernas pris till ”trevligaste ekipage” gör såklart en tränare extra stolt. Hurra till er alla tre för riktigt bra genomförd tävling.