Höstens kurser i full gång

| 14 september, 2010 | 0 Kommentarer

Nu är höstens alla grupper uppstartade och till min glädje har det varit stor förfrågan på kursplatser på Lisas Hundskola även i höst. Det har nu gått 6 år sedan jag startade upp min egna verksamhet och jag är väldigt nöjd med det stora intresset som finns för min hundskola och min hundträning. Det är mkt inspirerande. I höst har det varit stor efterfrågan på “tävlingslydnad” vilket jag tycker är ett jättekul sätt att arbeta hundarna (och förarna) på oavsett om man avser att tävla eller bara vill lära sig lite mer om “finlir” inom hundträningsgebitet. Som vanligt är ett par valpgrupper igång och det är mycket stimulerande att få jobba med dessa små valpar och deras ambitiösa ägare. Till våren kommer det även att startas upp en grupp för dem som vill prova på rallylydnad.

Kategori: Inspiration