RSS FeedNyheter

TACK OCH HEJ!

| 16 september, 2022 | 0 Kommentarer

Efter 17 stimulerande och roliga år som egen företagare har jag nu kommit fram till tidpunkten för ett avslut.

Jag kommer att avveckla all verksamhet och gå i pension. Vecka 40 kommer att bli min sista arbetsvecka.

Jag vill passa på och tacka alla fantastiska hundägare som jag haft förmånen att träffa och träna tillsammans
med under de här åren. Några som även blivit personliga vänner.

Min drivkraft har alltid varit min kärlek till hunden och en målsättning om att förmedla god tidsenlig hundkunskap
som fungerar i såväl vardag som i tränings- och tävlingssammanhang.

Min fyrfota arbetskamrat Nick vill också passa på att skicka en hälsning.

Önskar alla en riktigt fin höst och väl mött i andra sammanhang.

/Lisa

Kategori: Information

HÖSTENS KURSER

| 11 augusti, 2022 | 0 Kommentarer

Samtliga kurser i höst är fulltecknade (med reserver) så jag har inga ytterligare kursplatser att erbjuda.

Finns möjlighet att komma och privatträna (begränsat antal tider) med start vecka 34.
Fösta lektion (60 min)  kostar 600 kr ink moms därefter brukar 45 min lektioner vara lagom och dessa kostar 400 ink moms. Tiderna/lektionerna bokas löpande efter ök.

Anmälningar till vt 23 tas emot fr o m december.

SOMMARLOV!

| 21 juni, 2022 | 0 Kommentarer

Då var vårterminens sista lektion avslutad och jag går nu på semesterledighet. Träningsverksamheten på Hundskolan gör sommaruppehåll fram till höstterminens kurser och privatträningar drar igång igen fr o m vecka 34.

Finns i nuläget enstaka lediga platser i några av höstens kurser. Vid intresse för träning i höst v v återkom via mailen info@lisashundskola.nu

Vill passa på att önska alla hundvänner en riktigt GLAD MIDSOMMAR och en härlig SOMMAR.

Kategori: Information

PLANERING FÖR HT

| 21 april, 2022 | 0 Kommentarer

Nu är vårterminen i full gång och inga nya kursuppstarter kommer att ske före sommaruppehållet. Höstterminen kommer att startas upp under vecka 34. Vill du vara med och träna i någon kurs då, har frågor kring kursupplägg etc så skicka mig ett mail om detta. Kursare som gått kurs under våren har förtur till höstens fortsättningskurser.

Planerat kursutbud till ht är olika nivåer av lydnadskurser, nyb rallylydnad, samt valp- och grundkurser.

Mer kursinformation finns under fliken kursutbud.

Vid anmälan vill jag veta namn, ras och ålder på din hund samt få ett telefonnummer där jag vid behov kan nå dig.

Välkommen att höra av dig!

Kategori: Uncategorized

GLAD PÅSK alla hundvänner!

| 9 april, 2022 | 0 Kommentarer

INFO OM VÅRENS KURSER

| 16 februari, 2022 | 0 Kommentarer

Nu är vt i full gång. Kursutbud se nedan.

agility nyb o forts Uppstartade
valpkurs (ca 3- 6 mån) FULLT
grundkurs nyb (ca fr o m 7 mån) FULLT
tävlingslydnad inr startklass o klass 1 FULLT
forts kurs valpar o unghundar FULLT
lydnad I (inr allmänlydnad) FULLT
Mer kursinformation finns under fliken kursutbud.

Ytterligare en valpkurs kommer att startas upp vecka 16. Tisdagar.

F n är kursen FULLTECKNAD men det finns möjlighet att skriva upp sig på ev återbudsplats.

Har du frågor/vill anmäla dig så skicka mig ett mail till info@lisashundskola.nu

Välkommen att höra av dig!

LEDIG PLATS AGILITY

| 9 februari, 2022 | 0 Kommentarer

Finns i dagsläget ledig plats i agilitykursen med start vecka 10.

Träningen leds av utbildad agilityinstruktör med egna tävlingsmeriter på SM nivå.

TRÄNINGSDAG: måndagar
ANTAL TRÄFFAR: 8 träffar / 12 kurstimmar
KURSAVGIFT: 2 200 inkl moms

Vill du vara med i kursen så skicka mig ett mail.

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR

| 22 december, 2021 | 0 Kommentarer

Nick och jag önskar alla hundvänner en riktigt GOD JUL!
Välkomna till vt som startar upp vecka 9.

FINA TÄVLINGSRESULTAT

| 21 november, 2021 | 0 Kommentarer

Så här i slutspurten av tävlingsåret så är det roligt att kunna rapportera om ytterligare två fina uppflyttningsresultat från Skurups lydnadstävling. Det är Helena o Tina som varit ute och visat framfötterna. Helena tog storslam med vinst i startklassen med fina 192,5 poäng och Tina som debuterade med sin Wilda tävlade ihop 169 poäng.

Super GRATTIS till er båda.

VINST o UPPFL för EVA o STELLA

| 17 oktober, 2021 | 0 Kommentarer

Fått in ett nytt fint tävlingsresultat att rapportera om från helgens lydnadstävlingar i Malmö. Det blev såväl klasseger som fina uppflyttningspoäng för Eva o Stella i klass 1.

Stor GRATTIS kram!

Kategori: Tävlingsresultat