RSS FeedNyheter

KURSER TILL HÖSTEN

| 14 maj, 2021 | 0 Kommentarer

Nu har vt sista kurser haft avslutning. Inga nya kurser startas upp under sommaren. Höstterminen börjar vecka 35. Privatlektionsverksamheten pågår fram t o m Midsommarveckan därefter görs uppehåll t o m vecka 31.

Valpar som under sommaren passerat 6 mån ålder placeras i min Grundkurs (unghundar och vuxna nybörjarhundar).
Kursutbud se nedan. Kursavgift ca 200 kr/timme + moms lite beroende av kurs. Avgiften betalas i sin helhet vid kursstarten.

Har du frågor/vill träna på Lisas Hundskola i höst så skicka mig ett mail så återkommer jag med mer information den vägen. info@lisashundskola.nu

Agility nybörjare och fortsättare må
Valpkurs ti
Grundkurs ti
Tävlingslydnad startklass o klass 1 ti
Lydnad I allmänlydnad on
Lydnad II rallylydnad on

VALP- o UNGHUNDSTRÄNING i vår

| 6 mars, 2021 | 0 Kommentarer

Just nu är valp/unghundskurserna fulltecknade för hela vt.

Finns möjlighet att boka privatlektioner som under vt kursverksamhet främst är förlagda till förmiddagar.
1:a lektion 60 min kostar 600 kr ink moms därefter brukar 45 min lektion vara lagom och dessa kostar 400 kr ink moms. Tiderna bokas löpande efter ök.

LEDIGA PLATSER I AGILITYGRUPP

| 25 januari, 2021 | 0 Kommentarer

Vill du träna agility i vår så finns det fortfarande 2 lediga platser i fortsättningsgruppen.
Kursdag måndag med start runt vecka 10. Lite med hänsyn till väderleken.
Vid intresse maila mig för mer information.

Kategori: Kursinfo

Snart startar VÅRTERMINEN!

| 22 januari, 2021 | 0 Kommentarer

Kursanmälningarna är nu i full gång men det finns fortfarande några lediga platser i vissa av kurserna. Är du intresserad av att träna på Lisas Hundskola i vår så skicka mig ett mail så återkommer jag med information den vägen. info@lisashundskola.nu

Start fr o m vecka 9
Valpkurs ti FULLTECKNAD
Grundkurs ti FULLTECKNAD
Valp/Unghundskurs on FULLTECKNAD
Lydnad I allmänlydnad on FULLTECKNAD med reserver
Lydnad II rallylydnad on FULLTECKNAD finns möjlighet att teckna sig för ev återbudsplats
Tävlingslydnad inriktning klass 1 o 2 ti finns 1 ledig plats
Agility nybörjare må finns lediga platser
Agility fortsättning må finns lediga platser

Start vecka 15
Valp/unghundskurs ti FULLTECKNAD finns möjlighet att teckna sig för ev återbudsplats

All kursverksamhet kommer under våren att vara förlagd utomhus.

Kategori: Information

ENBART UTOMHUS I VÅR!

| 13 januari, 2021 | 0 Kommentarer

Från och med den 10 januari gäller ny pandemilag i Sverige. I pandemilagen och Folkhälsomyndighetens föreskrifter finns det krav på att begränsa antalet besökare.

Lagen reglerar hur många besökare som får finnas i verksamhetslokaler  inomhus och hur stor yta varje besökare ska ha till sitt förfogande.

Detta innebär att all kursverksamhet under våren och sommaren kommer att förläggas utomhus på min träningsplan som har en yta på ca 2 500 m2.

Kategori: Information

GOD JUL

| 21 december, 2020 | 0 Kommentarer

Vill önska alla hundvänner en riktigt fin julhelg. Ta hand om varandra.

VT PLANERADE KURSUTBUD från v 9

| 24 oktober, 2020 | 0 Kommentarer

Vt beräknas starta upp vecka 9 om inte Kung Bore gör sig för mycket påmind. Agilitykurserna en till två veckor senare m h t väderleken.
Planerat kursutbud är:

MÅ agility nybörjare o fortsättningskurser
TI valpkurs
TI grundkurs för unghundar och vuxna nybörjarhundar
TI tävlingslydnad inriktning klass 1 o klass 2
ON Valp-/unghundskurs
ON Lydnad I allmänlydnad
ON Lydnad II lydnad med inriktning rallylydnad

Agility. Kurserna omfattar 12 lektionstimmar och kostar 2 300 inkl moms.

Valp- och grundkurs. Kurserna omfattar 13 lektionstimmar och kostar 2 800 inkl moms.

Lydnad I o II. I första hand tilldelas platserna dem som gick kurs hos mig i höstas. Dessa kursare har förtur fram
t o m 10 januari. Därefter öppnar kurserna för anmälan av nya ekipage utifrån. (Går att ställa sig på kö tidigare). Kurserna omfattar 8 lektionstimmar och kostar 2 300 inkl moms.

Tävlingslydnadskurserna. I första hand tilldelas platserna dem som gick kurs hos mig i höstas. Dessa kursare har förtur fram t o m 10 januari. Därefter öppnar kurserna för anmälan av nya ekipage utifrån. (Går att ställa sig på kö tidigare). Kurslängd och pris beroende av antalet anmälda.

Har du frågor/vill anmäla dig så skicka ett mail till mig på info@lisashundskola.nu
Vid ANMÄLAN vill jag veta namn, ras och födelsedatum på din hund samt även få ett telefonnummer där jag vid behov kan nå dig.

IRÉNE o LISA PÅ PALLPLATS

| 15 oktober, 2020 | 0 Kommentarer

Stort GRATTIS till Iréne med Lisa som i söndags fixade såväl pallplats som uppflyttning till Lgr klass spår hos Burlövs BK.

NYTT FINT TÄVLINGSRESULTAT

| 17 september, 2020 | 0 Kommentarer

Då var det dags för mig att gratulera ännu ett uppflyttningsresultat från tävlingsgruppen och den här gången är det Kenneth och Ocra som varit ute och visat framfötterna.

Fina 174 poäng i startklassen blev resultatet i Hörby.

GRATTIS till klasseger!!!

| 31 augusti, 2020 | 0 Kommentarer

GRATTIS Jessica med Scott som på lydnadstävlingar i helgen fixade såväl topplacering som uppflyttningsresultat till klass 3. Nu fullt fokus mot 3an.