Vem är Lisa

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Jag har sysslat med hundträning i över 35 år. Jag är instruktörsutbildad inom Svenska Brukshundklubben och har under årens lopp byggt på denna kunskap med diverse olika fortbildningskurser allteftersom nya forskningsrön/kunskaper presenterats.

Jag har varit verksam som föreningsinstruktör under många år innan jag 2005 beslutade mig för att satsa på egen verksamhet. Min drivkraft är min kärlek till hunden och en målsättning om att förmedla god hundkunskap som fungerar i såväl vardag som i tränings- och tävlingssammanhang. Jag vill erbjuda kvalitativ hundträning där träningspassen bygger på samspel mellan hund och förare och med respekt för hunden som individ.

Jag har själv utbildat och tävlat hundar inom bl a sök, spår, lydnad, IPO, gryt, vallning, viltspår och tjänstehundsprov. Jag har tävlat med min bc Nick i Elitklass lydnad. Jag har F-skattsedel, ansvarsförsäkring och är momspliktig.